bezár
Menü Home
Kosárkosár
0
Menü

Környezetbarát ásványvízfogyasztás #környezetvédelem

A mai rohanó világban, már nem kérdés, a vízfogyasztás. Mindannyian tudjuk, hogy a felnőtt emberi szervezetnek 2-2,5 liter folyadék felvételére van szüksége naponta. Ezt a vízigényt táplálékkal és közvetlen folyadékfelvétellel fedezi. Napi 1400 liter víz folyik át agyunkon és 2000 liter víz mossa át vesénket.

Az, hogy ez ásványvízből álljon, nagyon fontos az egészséges életmódra törekvő emberek számára, hiszen a táplálkozás, valamint általánosan az emberi szervezet életműködése szempontjából kedvező összetételben és kedvező mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat, makro- és mikroelemeket.


Kövessen Minket!


Az eldobható ásványvizes palackok nagyon komoly problémát jelentenek a fogyasztóknak, hiszen a beszerzésük, szállításuk jelentős teher, a kiürült palackok okozta hulladék sok kellemetlenséget okoz, és rendkívül környezetszennyező.
Komoly probléma forrása a gazdaság számára is, hiszen a műanyag palackoknak még csak töredékét gyűjtjük szelektív hulladékként.

Tudta Ön azt, hogy csak Magyarországon másodpercenként 19 eldobható palack kerül a szemétbe?!

Műanyagplack szemét

Mit tehet a környezetszennyezés ellen?

Ha Ön ballonos ásványvízzel oldja meg vízfogyasztását, rendkívüli módon sokat tesz a környezet megóvása érdekében. A ballonos ásványvíz segítségével lehetőségünk nyílik környezet barát módon ásványvizet fogyasztani, hiszen a ballonok nagyon sokszor újratöltésre, majd elhasználódásuk után a ballonok és kupakok egyaránt teljes mértékben újrafeldolgozásra kerülnek.

Használjon ballonos vízgépet, és válassza a legkényelmesebb módot arra, hogy megóvja a Földet gyermekeink számára.

Érdekességek

CÉGINFORMÁCIÓ

Aqua Fizzy Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Központi ügyintézés: 1033 Budapest, Csikós utca 8.

Cégjegyzékszám: 11-09-023524
Adószám: 25163276-2-41

Adatkezelés Nyilvántartási Szám:
NAIH-84284/2015.


Üzenet
x

Név:*
E-mail:*
Telefonszám:
-
Mivel kapcsolatban érdeklődik:*
Message: